Fursecuri vanilate

Printeaza

Fursecuri vanilate din: unt, zahar, oua, faina, lamaie, vanilina.

Ingrediente:Fursecuri vanilate

  • 175 g unt
  • 175 g zahar farin
  • 250 g făină
  • 2 ouă
  • un pachet vanilină
  • coajă de lămâie

 

Mod de preparare:

Se freacă bine (cu o lingură de lemn) untul cu zahărul, se adaugă ouăle, pe rând, şi apoi se pune faina, vanilia, coaja de lămâie.

Din această compoziţie se şpriţează fursecurile şi se pun la copt în tavă, pe hârtie pergament.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.