Supă cremă de ciuperci: Secretele unui gust autentic și sănătos din: ciuperci proaspete, ceapa, usturoi, supa, smantana, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g ciuperci proaspete (de exemplu: champignon) 1 ceapă mare, tocată 2 căței de usturoi, tocați 1 l supă de legume sau de pui 200 ml smântână pentru gătit 2 linguri unt Sare și […]
Fursecuri cu vanilie si fulgi de ciocolata
PrinteazaFursecuri cu vanilie si fulgi de ciocolata din: unt topit, zahar brun, zahar, oua, esenţă de vanilie, făină, cacao, sare, praf de copt, fulgi de ciocolata.
Ingrediente:
- 12 linguri unt topit
- 1/2 cană zahăr brun
- 1 cană zahăr
- 1 ou
- 1 gălbenuş
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 1 1/2 cană făină
- 1 linguriţă cacao
- 1 praf sare
- 1/2 linguriţă praf de copt
- 1 1/2 cană fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Baţi untul topit cu zahărul brun şi cel alb. Laşi să se răcească puţin şi amesteci cu oul şi cu gălbenuşul, apoi adaugi esenţa de vanilie şi baţi iar.
Amesteci făina, cacaua, sarea şi praful de copt. Incorporezi în compoziţia de unt şi zahăr şi mixezi bine, apoi adaugi fulgii de ciocolată şi amesteci bine.
Laşi deoparte amestecul cel puţin o oră sau până când se mai întăreşte. Incingi cuptorul, iei cu o lingură din compoziţie şi aşezi pe o foaie de copt unsă cu grăsime şi dai la cuptor 12-15 minute.
Laşi să se răcească înainte de a servi.
Fursecuri cu vanilie si fulgi de ciocolata
Pofta buna!
Supă cremă de ciuperci: Secretele unui gust autentic și sănătos