Fursecuri cu zmeura
PrinteazaFursecuri cu zmeura din: faina, bicarbonat, sare, unt, zahar brun, zahar vanilinat, ou, zmeura, fulgi de migdale.
Ingrediente:
- 210 g făină
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- 1 praf de sare
- 110 g unt
- 160 gzahăr brun
- 1 plic zahăr vanilinat
- 1 ou
- 100 g zmeură
- 30 g fulgi de migdale pentru decor
Mod de preparare:
Mixezi într-un bol untul moale, la temperatura camerei cu zahărul, zahărul vanilinat şi oul, până capătă o consistenţă cremoasă.
Adaugi făina amestecată cu bicarbonatul şi sarea. în aluatul omogen obţinut, pui zmeura şi amesteci uşor, cu o spatulă, ca să nu o striveşti.
Cu ajutorul a două linguriţe, pui într-o tavă, pe hârtie de copt, grămăjoare de aluat, lăsând între ele spaţiu de 6-7 cm.
Presari deasupra fulgii de migdale.
Coci în cuptorul preîncălzit la foc mediu (180°C), pentru 15-20 de minute.
Fursecuri cu zmeura
Pofta buna!