Fusilli cu legume

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de fusilli cu legume din: legume congelate, fusilli, cimbrisor, busuioc, maghira, sare si piper.

Ingrediente:Fusilli cu legume

  • 1 kg legume congelate (pentru ghiveci)
  • 400 g fusilli
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 2 fire de cimbrişor proaspăt
  • 2 fire de busuioc
  • 2 fire de maghiran
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingeţi uleiul într-o tigaie adâncă mare, adăugaţi legumele congelate şi lăsaţi-le la foc mic, neacoperite, circa 20 min, amestecându-le din când în când. Când sunt pe jumătate făcute, săraţi şi piperaţi. La sfârşit, adăugaţi firele de cimbrişor.

Intre timp, puneţi să clocotească 4 1 de apă cu sare. Când dă în clocot, puneţi pastele şi lăsaţi le să fiarbă 10-12 min, verificându-Ie către sfârşitul intervalului pentru a vedea dacă sunt pe gustul dvs. Scurgeţi pastele deasupra unui vas adânc, pentru a-l încălzi.

Aruncaţi apa, puneţi fusilli în vas, adăugaţi legumele şi amestecaţi cu grijă. Presăraţi frunzele de busuioc tocate şi firele de maghiran. Serviţi călduţ sau rece.

Puteţi adăuga bucăţele mici de mozzarella şi un căţel de usturoi, tocat, alături de busuioc.

Fusilli cu legume

Fusilli cu legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.