Fusilli cu rosii si creveti

Printeaza

Fusilli cu rosii si creveti din: fusilli, broccoli, rosii, creveti, usturoi, busuioc.

Ingrediente:Fusilli cu rosii si creveti

  • 340 g fusilli
  • 2 ceşti bucheţele de broccoli
  • 6 roşii tăiate felii
  • 20 ml ulei de măsline extravirgin
  • 375 g creveţi mari cruzi, decorticaţi şi curăţaţi de intestin
  • 3 căţei de usturoi tocaţi
  • 20 ml oţet balsamic
  • 1 vârf de cuţit de fulgi de ardei
  • 1 legătură de busuioc

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 230°C.

Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se adaugă broccoli. Se amestecă roşiile cu jumătate din cantitatea de ulei şi oţet, se pun într-o tavă.

Se coc la cuptor 15 minute.

Se scurg pastele şi se păstrează 125 ml din apa de la fiert. Se încinge restul de ulei, la foc mediu, şi se sotează creveţii, usturoiul şi fulgii de ardei, amestecând. Se adaugă pastele, broccoli, roşiile, busuiocul şi restul de oţet; se amestecă.

Se adaugă eventual apă de la fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.