Fusilli cu sparanghel, ardei si migdale
PrinteazaFusilli cu sparanghel, ardei si migdale din: fusilli, sparanghel, ardei gras, ceapa, migdale, cimbru, ulei de masline extravirgin, sare si piper.
- 50 g fusilli
- 350 g sparanghel
- 100 g ardei gras
- 20 g praz sau ceapa
- 40 g migdale
- 5 g cimbru
- 30 ml ulei de masline extravirgin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi sparanghelul şi tăiaţi-l în bucăţi potrivite. Procedaţi la fel cu prazul, ceapa şi cu ardeiul. Decojiţi şi tăiaţi mărunt migdalele. Căliţi în uleiul de măsline prazul, sparanghelul şi ardeiul gras. Asezonaţi cu sare şi piper şi lăsaţi să se călească 4-5 minute la foc mic.
Intre timp, puneţi pastele la fiert în apă cu sare şi lăsaţi-le până devin “al dente”. Puneţi pe farfurie pastele şi turnaţi sosul deasupra. Decoraţi cu pătrunjel proaspăt.
Fusilli cu sparanghel, ardei si migdale
Pofta buna!
vreau si eu o portie de paste 🙂
Sigur le incerc si eu
Vreau si eu din pastele astea