Gaina rasol

Printeaza

Gaina rasol 

Ingrediente:Gaina rasol

  • 1 găină de circa 1 kg
  • 4 l apă
  • zarzavat de supă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se alege o găină grasă, se curăţă, se spală şi se pune la fiert în apă fierbinte. Se ia spuma, se sărează şi se adaugă tot zarzavatul ca pentru supă .

Trebuie să fiarbă cel puţin 2-3 ore, după cât este de bătrână.

Se taie, se aşază pe farfurie, se serveşte cu catofi fierţi şi cu sos, la fel ca rasolul de vacă.

De obicei se serveşte însă cu mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.