este un lichior de origine franceză, cunoscut pentru gustul său distinctiv și rafinat. Grand Marnier a reprezentat un avans semnificativ în arta distilării, combinând tehnicile tradiționale de producere a coniacului cu inovații în extragerea aromelor naturale. Acest lichior este o combinație de esențe de […]
Gaina in sos de sardele
PrinteazaGaina in sos de sardele din: gaina, unt, faina, sardele, lamaie, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 găină
- 20 g unt
- 1 lingură făină
- 200 g sardele
- 1 lămâie
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi găina, o pârleşti, o speli, o zvânţi şi apoi o sărezi. Pui găina la fiert pentru 30-40 de minute, apoi o tai bucăţele, pe care le pui în untul încins.
Rumeneşti bucăţile timp de 10 minute pe toate părţile, apoi adaugi o cană din apa în care a fiert găina şi laşi să fiarbă totul înăbuşit, până scade toată supa.
Când carnea s-a rumenit, o scoţi din oală. Separat, pregăteşti un sos din făină şi supa de carne.
Adaugi sardelele făcute pastă, zeama şi coaja de lămâie. Potriveşti gustul de sare şi piper şi ornezi preparatul cu pătrunjel tăiat mărunt.
Gaina in sos de sardele
Pofta buna!
Cârnați de Casa Plini de Savoare
din: carne de porc, carne de vita, coriandru, chimion, paprika afumata, usturoi, sare, piper, mate. Savurează gustul inovator al acestor cârnați , o rețetă unică ce combină carne de calitate superioară cu o selecție de mirodenii exotice. Perfect pentru cei care iubesc să experimenteze în bucătărie, această rețetă aduce […]