Gaina umpluta
PrinteazaGaina umpluta din: carne tocata, ou, sare, piper, maruntaie de gaina, paine, unt, patrunjel tocat, gaina.
Ingrediente:
- 200 g carne tocata
- 1 ou
- sare (1/2 lingurita)
- un praf piper
- maruntaiele de la o gaina
- 1 felie paine faramitata
- 1 lingura unt
- patrunjel tocat
- o gaina de circa 3 kg
Mod de preparare:
Cureti gaina si o umpli cu ingredientele de mai sus, pe care le-ai amestecat bine. O cosi cu ata mai tare si o asezi intr-o tava unsa cu unt cald. Deasupra torni o ceasca cu apa.
O introduci in cuptor si o lasi circa 1 ora. Cand este gata o asezi pe un platou, scoti ata cu care a fost cusuta, apoi de jur-imprejur pui frunze de salata, felii de castraveti murati si rondele de ou fiert.
Pofta buna!