Gălbiori cu ouă jumări

Printeaza

O reteta delicioasa de galbiori cu oua jumari din: galbiori, oua, ulei de masline, usturoi, cascaval, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Gălbiori cu ouă jumări

  • 250g gălbiori
  • 4 ouă
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 1 căţel de usturoi
  • 50g caşcaval
  • 3-4 fire de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălati bine gălbiorii, scurgeţi-i de apă şi căliţi-i în ulei până când încep să se rumenească. Adăugati ceapa to­cată mărunt şi usturoiul dat pe răzătoa­rea mică. Căliţi încă 1 minut la foc mic, apoi măriţi focul şi puneţi ouăle bătute bine cu praf de sare şi ceva piper.

Prăjiţi ouăle amestecându-le cu ciupercile, apoi, la final, puneţi pătrunjelul tocat mărunt şi caşcavalul dat pe răzătoarea mare.

Serviţi preparatul cald, alături de 1 roşie tăiată în feliute.

Gălbiori cu ouă jumări

Gălbiori cu ouă jumări

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.