Galbiori in sos de smantana
PrinteazaGalbiori in sos de smantana din: galbiori, ceapa, usturoi, ulei, foi de dafin, smantana, coroandru, patrunjel, parmezan, sare si piper.
- 1 kg galbiori
- 1 cepe
- 1 catel de usturoi
- 50 ml ulei
- 2 foi de dafin
- 50 ml smantana nefermentata
- 1 lingurita rasa coriandru macinat
- 1 legatura patrunjel
- 50 g parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi gălbiorii, spălaţi-i bine în câteva ape, scurgeţi-i şi dacă sunt mai măricei tăiaţi-i în bucăţi.
Curăţaţi şi spălaţi ceapa, tocati-o mărunt şi căliţi-o în ulei 2-3 minute la foc mic.
Adăugaţi ciupercile şi căliţi-le la foc potrivit până când se evaporă toată zeama pe care acestea o lasă.
Puneţi apoi smântână, foile de dafin şi coriandrul măcinat.
Lăsaţi să mai fiarbă încă 10 minute, după care puneţi usturoiul tocat mărunt împreună cu pătrunjelul.
Omogenizaţi bine şi luaţi vasul de pe foc. Serviţi gălbiorii cu smântână calzi şi radeţi deasupra parmezan pe răzătoarea mare.
Galbiori in sos de smantana
Pofta buna!
Incoming search terms:
- galbiori cu smantana
Foarte buni ies galbiorii in sos de smantana