Galuste cu carne de porc din: varza, sare, carne de porc, ghimbir, morcov, praz, usturoi, sos de soia, ulei de susan, ou, piper, aluat, ulei de canola, sos de chili, otet de orez, sos de soia, ulei de susan. Ingrediente: 1/4 varza 3/4 lingurita sare ½ kg carne tocata de porc 1 lingura de ghimbir […]
Galuste bavareze
PrinteazaGaluste bavareze din: cartofi, arpagic, varza, ceapa, unt, sare, piper, faina, oua, nucsoara, smantana, cascaval si patrunjel.
- 1 kg cartofi albi
- 2 linguri arpagic tocat
- 600 g varza
- 1 ceapa
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- 250 g faina
- 4 oua
- 1 praf nucsoara
- 200 ml smantana
- 100 g cascaval ras
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi fierbi cu coajă în apă cu sare circa 25 de minute.
Intre timp, toci varza fideluţă şi o freci cu sare.
Toci ceapa şi o căleşti în unt împreună cu arpagicul.
Când devin sticloase, adaugi varza, torni puţină apă şi laşi să fiarbă la foc potrivit 15 minute.
Condimentezi cu sare şi piper.
Cureţi cartofii, îi dai prin maşina de tocat, îi amesteci cu două ouă, făina, sare, piper şi nucşoară.
Dacă este nevoie, mai adaugi faină.
Cu mâinile umede formezi găluşte, le fierbi în apă cu sare 10 minute, apoi le scurgi.
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, pui varza şi peste ea aşezi găluştele.
Torni peste ele smântână bătută cu două ouă, puţin pătrunjel verde tocat mărunt, piper şi nucşoară.
Presari caşcaval ras deasupra si coci in cuptorul preincalzit circa 25 de minute.
Galuste bavareze
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Galuste cu branza de vaci
Galuste cu branza de vaci din: branza de vaci, ou, faina, unt, gris si sare. Ingredinte: 100 gr. branza de vaci 1 ou o lingura faina 10 gr. unt gris sare Mod de preparare Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete bavareze
- https://www restaurantedelux ro/galuste-bavareze html
Cum poate sa arate galustele astea