Galuste de cartofi umplute cu carne

Printeaza

Galuste de cartofi umplute cu carne din: cartofi, maioneza, oua, carne de porc tocata, unt, ceapa, sare, piper, nucsoara, patrunjel.

Galuste_de_cartofi_umplute_cu_carne

Ingrediente:

  •  500 g cartofi
  •  2 linguri maioneză
  •  un ou
  •  250 g carne de porc tocată
  •  50 g unt
  •  o ceapă
  •  sare
  •  piper
  •  nucşoară
  •  2 linguri pătrunjel

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert, se scurg, se pasează şi se amestecă bine cu maioneza, sarea şi un praf de nucşoară.

Carnea şi ceapa se pun la călit pentru 10 minute în unt topit, apoi se lasă un pic să se răcorească si se adaugă oul, pătrunjelul, sare şi piper.

Din cartofi se modelează găluşte care se umplu cu carne si se modelează din nou între palme.

Se pune apă cu un praf de sare la fiert în care se aşază găluşte­le şi se fierb.

Când se ridică la suprafaţa apei, se scot cu spumiera.

Galuste de cartofi umplute cu carne

Galuste_de_cartofi_umplute_cu_carne

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Galuste de cartofi cu caise

Galuste de cartofi cu caise

Galuste de cartofi cu caise din: cartofi, caise, faina, pesmet, unt, ou, zahar, sare. Ingrediente: 500 g cartofi 12 caise 165 g făină 100 g pesmet 120 g unt 1 ou zahăr sare   Mod de preparare: Pune seara cartofii la fiert în coajă în apă cu sare. Lasă-i să se răcească şi curăţă-i. A […]

Galuste de cartofi cu afumatura

Galuste de cartofi cu afumatura din: cartofi, gris, faina, unt, kaizer, pastrama, ceapa, spanac, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi 50 g gris 150 g făină 30 g unt 200 g kaizer 100 g pastramă de porc 2 cepe 2 legături de spanac ulei verdeaţă Mod de preparare: Pune cartofii la fiert în coajă. […]

Găluşte de cartofi cu umplutură de spanac

Galuste de cartofi tiroleze

Galuste de cartofi tiroleze din: cartofi, paine, ceapa, usturoi, unt, cascaval, lapte, oua, sare, piper, nucsoara, patrunjel, ulei. Ingrediente: 500 g cartofi 500 g păine albă veche de o zi 1 ceapă 1 căţel de usturoi 30 g unt 250 g caşcaval tirolez 250 ml lapte 4 ouă sare piper 1 priză de nucşoară măcinată […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.