Galuste cu hribi invelite in foi de varza noua si de sfecla

Printeaza

 

Dacă ai hribi proaspeţi, îi alegi şi îi pui în apă cu oţet. Dacă mai ai la borcan, trebuie puşi la desărat. Cureţi ceapă, o toci mărunt şi o pui să se călească în ulei.

Adaugi hribii tăiaţi mărunt, orezul şi potriveşti de sare şi piper, laşi să se umfle bine orezul şi adaugi mărar tocat foarte fin.

Frunzele de sfeclă le pregăteşti aşa: le tai cotoarele şi le opăreşti puţin în apă cu sare sau în borş şi pe urmă le pui umplutura şi le înfăşori.

Frunzele de varză nouă le vei pregăti la fel: tai cotoarele şi le opăreşti în apă cu sare sau borş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.