Galuste cu miere si scortisoara

Printeaza

Galuste cu miere si scortisoara

Galuste cu miere si scortisoara

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 1 ou şi un pic de apă
  • 40 g margarina
  • 50 g miere polifloră
  • 150 ml lapte
  • 3 linguri zahăr praf
  • 2 linguriţe scorţişoară
  • 1 praf de sare în găluşte

Preparare:

Din făină, ou şi apă se face un aluat din care se modelează găluştele. După ce se fierb în apă cu puţină sare, găluştele se strecoară. Intr-o tigaie, se încălzeşte margarina, apoi se pun în margarina încinsă găluştele, se ţin circa 2 minute pe foc, după care se toarnă într-un vas uns cu margarina.

Incălzim laptele, punem în el mierea de albine să se topească, apoi turnăm laptele peste găluşte. Preparatul se dă la cuptor până scade de pe el laptele şi deasupra se rumeneşte un pic.

Galuste cu miere si scortisoara.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.