Găluşte cu spanac

Printeaza

O reteta delicioasa de galuste cu spanac, branza de vaci, paine, unt, faina, ceapa, usturoi, ou, nucsoara.

Ingrediente:Găluşte cu spanac

  • 200 g brânză de vaci
  • 300 g pâine înmuiată în lapte
  • 50 g unt
  • 150 g făină
  • 1 kg de spanac
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ou
  • puţină nucşoară

 

Mod de preparare:

Spanacul se opăreşte în apă. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt. Se amestecă împreună cu untul şi se prăjesc.

Se toarnă apoi peste spanac, se sărează şi se presară nucşoară. Se mixează în blender împreună cu pâinea înmuiată în lapte.

Se amestecă apoi cu brânza de vaci, cu oul şi cu făina.

Din această compoziţie se  formeaza galuste care se fierb 5-10 minute în apă clocotită. Se pot servi ca aperitiv, cu roşii şi parmezan ras sau ca perişoare în supă.

Găluşte cu spanac

Găluşte cu spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.