Galuste de ciuperci cu sos de rosii

Printeaza

O reteta de galuste cu ciuperci, sos de rosii, faina, oua, ceapa, ulei, sare si piper.Galuste de ciuperci cu sos de rosii

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 6 linguri făină
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • 500 g roşii
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le fierbi, le  scurgi şi le treci de două ori prin maşina de tocat. Le amesteci cu 2 linguri de făină, ouăle şi sare şi piper după gust.

Cu mâinile înfăinate formezi găluşte pe care le fierbi în apă clocotită cu sare. Cât fierb pregăteşti şi sosul. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei şi după ce s-a înmuiat torni roşiile decojite şi pasate.

Potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă pe foc mic 10 minute. Scoţi găluştele pe o farfurie cu sosul de roşii si le aduci la masă calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.