Găluşte din branză

Printeaza

Găluşte din brânză: braza, margarina, faina, pesmet, ou, sare.

Ingrediente:Găluşte din branză

  • 100 g brânză
  • 50 g margarină
  • 2 linguri făină
  • 4 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Frămânţi brânza cu margarina încălzită, oul, pes­metul si făina. Vei obţine un aluat vârtos, din care

rupi bucăţele şi modelezi nişte găluşte mijlocii. Le pui în apă clocotită la fiert, apa fiind puţin să­rată. Le fierbi până se ridică deasupra.

Serveşti găluştele calde ca aperitiv, dar şi ca o garnitură la o mâncare cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.