Galuste din carne de pui

Printeaza

 Galuste din carne de pui

Ingrediente:Galuste din carne de pui

  • 300 g carne de pui
  • 2 ouă
  • 3 linguri griş
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea în apă cu sare, apoi o laşi la răcit. O dai prin maşina de tocat şi o amesteci cu ouăle, grisul şi pătrunjelul tocat.

Intr-o oală pui apă cu sare la fiert, lei cu o lingură mare din compoziţie şi pui găluştele la fiert în apa care clocoteşte pe foc mic.

Găluştele sunt fierte când se ridică la suprafaţă. Le poţi servi cu cartofi natur, cu smântână sau în supă sau în ciorba de legume.

1 comentariu

  1. Au iesit bune galustele?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.