Găluşte din cartofi cu varză si kaizer

Printeaza

O reteta de galuste din cartofi cu varza si kaizer din: varza, kaizer, ceapa, ulei, supa, galuste din cartofi, smantana, mustar, leustean, sare, piper, chimen, cascaval si ceapa verde.

Ingrediente:Găluşte din cartofi cu varză si kaizer

  • 1 varza mica (1 kg)
  • 400 g kaizer fara oase
  • 4 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml supa
  • 500 g galuste din cartofi congelate
  • 200 g smantana
  • 1-2 lingurite mustar
  • 1/2 lingurita leustean tocat
  • sare
  • piper
  • chimen macinat
  • 60 g cascaval ras
  • 2 linguri rondele de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se curăţă varza şi se toacă. Se taie cubuleţe kaizerul. Se curăţă ceapa şi se taie rondele; se prăjeşte în ulei şi se scoate. Se căleşte varza în ulei şi se toarnă supa; se adaugă kaizerul şi ceapa şi se fierb înăbuşit cca 20 min.

Se încinge cuptorul la 200°C. Se adaugă găluştele şi smântână; se condimentează după gust. Se aşază într-o formă de sufleu şi se presară deasupra brânză – se coace la cuptor cca 25-30 min. Se presară ceapă verde.

Găluşte din cartofi cu varză si kaizer

Găluşte din cartofi cu varză si kaizer

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.