Galuste din faina pentru gulas

Printeaza

Galuste din faina pentru gulas din: ulei, ou, faina, sare.

Ingrediente:Galuste din faina pentru gulas

  • 1 lingură ulei (sau unt, sau margarină)
  • 1 ou crud
  • 4-5 linguri făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pregătesc la fel ca găluştele din griş, însă realizarea lor este puţin mai pretenţioasă, deoarece amestecul trebuie legat mai bine (trebuie să fie mai gros) şi astfel apare pericolul ca găluştele să devină prea tari.

Din acest motiv, găluştele din făină se fac ceva mai mici.

Găluştele din făină sunt folosite şi la realizarea altor preparate în afara supelor, ca de exemplu gulaşul.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.