Galuste cu ficat, ceapa si ou
PrinteazaGaluste cu ficat, ceapa si ou din: ficat (de porc, de vită sau de viţel), ceapă, pătrunjel verde, chiflă înmuiată în lapte, ou, pesmet, piper, sare
Ingrediente:
- 150g ficat (de porc, de vită sau de viţel)
- puţină ceapă dată pe râzătoare
- pătrunjel verde
- 1 chiflă înmuiată în lapte
- 1 ou
- puţin pesmet
- piper
- sare
Mod de preparare:
Galuste cu ficat, ceapa si ou: Ficatul se taie mărunt şi se trece prin sită.
Călim puţină ceapă şi pătrunjel verde tăiat mărunt, iar chifla înmuiată se trece prin sită.
Totul se amestecă bine. Se adaugă ouăle, puţin pesmet cernut, sare şi piper.
Se formează biluţe mici şi se fierb în supă.
Pofta buna!