Galuste cu ficat, ceapa si ou

Printeaza

Galuste cu ficat, ceapa si ou din: ficat (de porc, de vită sau de viţel), ceapă, pătrunjel verde, chiflă în­muiată în lapte, ou, pesmet, piper, sare

 

Ingrediente:

  • 150g ficat (de porc, de vită sau de viţel)
  • pu­ţină ceapă dată pe râzătoare
  • pătrunjel verde
  • 1 chiflă în­muiată în lapte
  • 1 ou
  • puţin pesmet
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Galuste cu ficat, ceapa si ou: Ficatul se taie mărunt şi se trece prin sită.

Călim puţină ceapă şi pătrunjel verde tăiat mărunt, iar chifla înmuiată se trece prin sită.

Totul se amestecă bine. Se adaugă ouăle, puţin pesmet cernut, sare şi piper.

Se formează biluţe mici şi se fierb în supă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.