Galuste de mamaliga cu salvie

Printeaza

Galuste de mamaliga cu salvie din: malai, apa, camembert, ricotta, salvie, parmezan.

Ingrediente:

  • 150 g mălai
  • 500 ml apă clocotită cu sare
  • 50 g camembert
  • 50 g ricotta
  • 2 linguri salvie tocată
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Se fierbe 15 minute o mămăligă din 150 g mălai, în 500 ml apă clocotită cu sare. Se freacă 50 g camembert zdrobit cu 50 g ricotta şi 2 linguri salvie tocată. Se înglobează în mămăliga rece.

Se modelează găluşte şi se pun într-o formă de sufleu. Se presară 50 g parmezan ras şi se coace la cuptor 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.