Galuste pentru supe din chifla cu oua

Printeaza

Galuste pentru supe din chifla cu oua din: chiflă înmuiată în lapte, ouă, unt sau untură, pesmet, sare.

Galuste pentru supe din chifla cu oua

Ingrediente:

  • 1 chiflă înmuiată în lapte
  • 2 ouă
  • puţin unt sau untură
  • pesmet
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Chifla înmuiată în lapte se trece prin sită, se amestecă cu gălbenuşurile de ou, cu sare, cu unt sau cu untură cât o nuoă şi cu albuşurile bătute spumă.

Adăugăm pesmet până ce compoziţia se leagă bine. Cu mâna udă formăm biluţe mici şi le fierbem în supă, aproximativ 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.