Galuste de pesmet cu sunca de pui
PrinteazaGaluste de pesmet cu sunca de pui din: pesmet, unt, oua, sare, patrunjel, sunca de pui si sote de legume.
- 100-120 g de pesmet fin de franzela
- 50 g unt, 2 oua
- putima sare
- 1 lingurita patrunjel verde
- 100 g sunca de pui
- sote de legume
Mod de preparare
Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, sare, sunca taiata marunt, albusurile batute spuma, patrunjelul taiat si atit pesmet ca sa nu curga compozitia.
Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca.
Se formeaza galuste de marimea unei nuci si se fierb in supa strecurata sau apa clocotita cu sare.
Pofta buna!
Citeste si:
Galuste cu branza de vaci din: branza de vaci, ou, faina, unt, gris si sare. Ingredinte: 100 gr. branza de vaci 1 ou o lingura faina 10 gr. unt gris sare Mod de preparare Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta […]
Pofta buna!