Galuste de stiuca pe foi de spanac

Printeaza

Galuste de stiuca pe foi de spanac din: file de stiuca, sare, smantana de la gheata, oua, unt rece, vegeta  pentru peste, faina, frunze de spanac, nucsoara.

 

Ingrediente:

  • 400 g file de stiuca
  • sare
  • 100 ml smantana de la gheata
  • 2 oua
  • 4 linguri unt rece
  • 2 linguri Vegeta  pentru peste
  • 2 linguri faina
  • 400 g frunze de spanac
  • nucsoara

Mod de preparare:

Pestele se paseaza cu 2 cuburi de gheafa si 1/2 lingurita cu sare. Se adauga smantana si se bate. Apoi se adauga Vegeta pentru peste.

Se separa ouale. Galbenusurile si 2 linguri unt rece se adauga la piureul de peste si se bat. Se inglobeaza faina si albusurile batute. Se da la frigider 30 min.

Spanacul se opareste in apa cu sare si se scurge. Cu 2 lingurite, se iau galuste din compozitia de peste $i se pun la fiert in apa clocotita 8 min. Se scot.

Se topesc 2 linguri unt si se incalzeste spanacul cu sare, piper si nucsoara. Se asaza pe farfurii, iar deasupra se pun galustele de peste.

 

Galuste de stiuca pe foi de spanac

Galuste_de_stiuca_pe_foi_de_spanac

Pofta buna!

 

 

 

Souvlaki de Porc Autentic

Souvlaki de Porc Autentic din: carne de porc, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, oregano, rozmarin, paprika afumata, sare, piper. Souvlaki de porc, cu aroma sa inconfundabilă și textura fragedă, reprezintă esența bucătăriei grecești, fiind unul dintre cele mai îndrăgite și tradiționale feluri de mâncare din Grecia. Acest deliciu culinar, care combină măiestria marinadei […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.