Souvlaki de Porc Autentic din: carne de porc, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, oregano, rozmarin, paprika afumata, sare, piper. Souvlaki de porc, cu aroma sa inconfundabilă și textura fragedă, reprezintă esența bucătăriei grecești, fiind unul dintre cele mai îndrăgite și tradiționale feluri de mâncare din Grecia. Acest deliciu culinar, care combină măiestria marinadei […]
Galuste de stiuca pe foi de spanac
PrinteazaGaluste de stiuca pe foi de spanac din: file de stiuca, sare, smantana de la gheata, oua, unt rece, vegeta pentru peste, faina, frunze de spanac, nucsoara.
Ingrediente:
- 400 g file de stiuca
- sare
- 100 ml smantana de la gheata
- 2 oua
- 4 linguri unt rece
- 2 linguri Vegeta pentru peste
- 2 linguri faina
- 400 g frunze de spanac
- nucsoara
Mod de preparare:
Pestele se paseaza cu 2 cuburi de gheafa si 1/2 lingurita cu sare. Se adauga smantana si se bate. Apoi se adauga Vegeta pentru peste.
Se separa ouale. Galbenusurile si 2 linguri unt rece se adauga la piureul de peste si se bat. Se inglobeaza faina si albusurile batute. Se da la frigider 30 min.
Spanacul se opareste in apa cu sare si se scurge. Cu 2 lingurite, se iau galuste din compozitia de peste $i se pun la fiert in apa clocotita 8 min. Se scot.
Se topesc 2 linguri unt si se incalzeste spanacul cu sare, piper si nucsoara. Se asaza pe farfurii, iar deasupra se pun galustele de peste.
Galuste de stiuca pe foi de spanac
Pofta buna!