Galuste cu sunca pentru supa

Printeaza

Galuste cu sunca pentru supa din: şuncă tocată, ceapă sau cepe verzi, chiflă, lapte, ulei, făină, piper măcinat.

 

Ingrediente:

  • 100 g şuncă tocată
  • 1 ceapă mică sau 2 cepe verzi
  • 1 chiflă
  • puţin lapte
  • 1 linguriţă de ulei
  • făină cât cuprinde
  • piper măcinat

 

 

Mod de preparare:

Se prăjeşte ceapa dată pe râzătoare, se ia de pe foc şi se amestecă cu şunca tocată, chifla muiată în lapte şi stoarsă bine, ou şi făină cât cuprinde.

Se condimentează. Se lasă o jumătate de oră să se odihnească, apoi se rup cu linguriţa şi se fierb în supă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.