Galusti crocante

Printeaza

Galusti crocante

Ingrediente:

  • 300 g orez cu bobul rotund
  • 2 oua
  • 100 g parmezan
  • 50 g cascaval de oaie
  • 200 g faina
  • 50 g smantana
  • 100 g mazare
  • 100 g pesmet
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Galusti crocante: Dă caşcavalul şi parme­zanul pe răzătoarea mare.

Spală bine orezul în mai multe ape reci, după care fierbe-l în apă cu sare.

Separat, fierbe mazărea. între timp, bate, într-un castron, ouăle ca pen­tru omletă.

Adaugă un praf de sare, orezul, mazărea scursă bine de zeamă, smântână, parmezanul şi caşcavalul ras şi 2 linguri cu pesmet.

Amestecă bine compo­ziţia, apoi formează mici mingiuţe.

Trece-le prin pesmet şi prăjeşte-le în baie ulei încins. Scoate-le apoi pe o hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.