Garf de mistret tanar cu arome cu garnitura de budinca de spanac si macaroane cu limba afumata si branza

Printeaza

Garf de mistret tanar cu arome cu garnitura de budinca de spanac si macaroane cu limba afumata si branza din: garf de mistret, zarzavat, ceapa, grasime, sare, piper, usturoi, nucsoara, spanac, sos alb, oua, unt, macaroane, limba afumata, branza.

 

Ingrediente:

  • 1,500 kg garf de mistreţ tanăr
  • 100 g zarzavat
  • 1 ceapă
  • 50 g grăsime
  • sare
  • piper
  • 4 căţei usturoi
  • nucşoară
  • 1,500 kg spanac
  • 2 linguri sos alb
  • 2 ouă
  • 120 unt
  • 200 g macaroane
  • 80 g limbă afumată
  • 40 g branză

 

Mod de preparare:

Se pune garful în tavă cu sare, piper, usturoiul tocat, 1/2 ceapă tocatăd oase sparte, grăsime, puţină apă şi se dă la cuptor, circa 50 minute (avînd grijă să nu se ardă fondul) stropindu-se cu supă din cînd in cind.

Cînd este bine rumenit se face sosul cu puţină făină şi supă şi după ce a fiert 25 minute se strecoară.

Intre timp se fac garniturile din spanac se face o budincă (spanacul fiert bine, stors, amestecat cu sos alb, ouă, nucşoară, sare se pune intr-o formă unsă cu unt şi se fierbe la bain mărie).

Cînd este gata se răstoarnă pe platou, peste ea se pune garful tăiat felii şi împrejur macaroanele fierte, tăiate, ames tecate cu limbă tăiată julien, brînză rasă şi date în unt.

Sosul se serveşte se­parat la sosieră şi se pună puţin pe friptură.

 

 

Pofta buna!

 

 

Garf de mistret tanar cu arome cu garnitura de budinca de spanac si macaroane cu limba afumata si branza

Ceafa de mistret la gratar

Ceafa de mistret pe gratar

Ceafa de mistret la gratar din: ceafa de mistret, sare, piper, boia. Ingrediente: ceafă de mistreţ sare piper boia de ardei   Mod de preparare: Iei ceafa, o condimentezi cu sare, piper şi boia de ardei şi o pui pe grătar, până se pătrunde bine. Serveşti ceafa de mistreţ cu salata.   Pofta buna!

 

Muschi de urs la cuptor

Cotlete de mistret la tigaie

Cotlete de mistret la tigaie din: cotlete de mistret, ulei, unt, sare. Ingrediente: 5 cotlete de mistreţ 2 linguri de ulei 2 linguri de unt sare   Mod de preparare: Cotletele de mistreţ se bat uşor cu bătătorul de carne, pe ambele părţi, şi se sărează. Intr-o tigaie se pune uleiul la încins împreună cu untul, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nu prea ma tenteaza sa gatesc limba afumata, deci o s-o scot de pe lista ingredientelor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.