Garibaldi Cocktail
PrinteazaGaribaldi Cocktail
- Calitate – slab alcoolizat
- Bază alcoolică – nici una
- Pahar – tumbler mjlociu
- Categorie – Campari drinks
- Decoraţiune – o jumătate de felie de portocală pe marginea paharului
Se serveste la orice oră
Ingrediente:
- 3/10 Bitter Campari
- 7/10 suc proaspăt de portocale
Apare în Italia, în 1960. Foarte iubit de consumatori, în special de germani, pentru capacitatea sa de a potoli setea, a fost inclus în reţetarele IBA din 1987 şi 1993.
Singura controversă care caracterizează acest long drink se referă la alegerea varietăţii de portocale unii preferă sucul obţinut din pulpa soiului Sanguinello, de culoare roşu aprins, alţii, în schimb, preferă asemănarea cu Campari prin diferite soiuri care dau un suc mai deschis la culoare. Consumatorii au posibilitatea să aleagă ce doresc.
Preparare:
Se prepară turnând cele două ingrediente direct în paharul plin cu gheaţă bucăţi; după ce se amestecă, se decorează cu o jumătate de felie de portocală pe margine.