Garibaldi Cocktail

Printeaza

Garibaldi Cocktail

Garibaldi Cocktail

  • Calitate – slab alcoolizat
  • Bază alcoolică – nici una
  • Pahar – tumbler mjlociu
  • Categorie – Campari drinks
  • Decoraţiune – o jumătate de felie de portocală pe marginea paharului

 

Se serveste la orice oră

 

Ingrediente:

  • 3/10 Bitter Campari
  • 7/10 suc proaspăt de portocale

 

Apare în Italia, în 1960. Foarte iubit de consumatori, în special de germani, pentru capacitatea sa de a potoli setea, a fost inclus în reţetarele IBA din 1987 şi 1993.

Singura controversă care caracterizează acest long drink se referă la alegerea varietăţii de portocale unii preferă sucul obţinut din pulpa soiului Sanguinello, de culoare roşu aprins, alţii, în schimb, preferă asemănarea cu Campari prin diferite soiuri care dau un suc mai deschis la culoare. Consuma­torii au posibilitatea să aleagă ce doresc.

Preparare:

Se prepară turnând cele două ingrediente direct în paharul plin cu gheaţă bucăţi; după ce se amestecă, se decorează cu o jumătate de felie de portocală pe margine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.