Garnitura aromata de mazare

Printeaza

Garnitura aromata de mazare din: mazare, unt sau ulei, zahar, faina, marar, sare.

Ingrediente:Garnitura aromata de mazare

  • 200 g mazăre verde
  • 5 g unt sau ulei
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • 1/2 linguriţă făină
  • mărar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Mazărea curăţată şi spălată se fierbe în apă cu putină sare la un foc încet, ca să nu se sfarame boabele. Cand e fiartă şi scăzută, se presără faina şi zahărul deasupra, cu care se lasă să mai fiarbă cateva minute.

Se pune verdeaţa şi se lasâ să scadă.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.