Garnitura de cartof copt

Printeaza

Garnitura de cartof copt din: cartofi, cascaval de post.

 

Ingrediente:

  • 1 cartof de porţie
  • caşcaval de post

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai pe lungime, îi scobeşti în mijloc cu o linguriţă şi îi umpli cu caşcaval de post, ras.

Poţi orna cartofii cu rondele de morcovi, bucăţi de ardei şi măsline (poţi pune şi o frunză de pătnjnjel sau mărar).

Aşezi cartofii în tavă şir acoperi tava, pe care o introduci la cuptor, pentru circa 20 de minute, la 180 grade Celsius.

Apoi descoperi tava şi mai laşi cartofii în cuptor încă 10 minute.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.