Varză Roșie la Cuptor: Garnitura Perfectă din: varza rosie, ulei de masline, miere, sare, piper. Varza roșie la cuptor reprezintă o metodă simplă, dar extrem de gustosă, de a transforma o legumă obișnuită într-o garnitură rafinată și plină de arome. Coacerea la cuptor îi intensifică dulceața naturală, iar adăugarea de miere, ulei de măsline, sare […]
Garnitura de cartofi cu pesto de năsturel şi nuci
PrinteazaGarnitura de cartofi cu pesto de năsturel şi nuci: Fierbe 500g de cartofi în apă clocotită, sărată în prealabil, timp de 10-15 minute sau până când devin fragezi.
Intre timp, amestecă într-un robot de bucătărie (sau toacă foarte fin) 50g de năsturel, 1 căţel mic de usturoi zdrobit, 20g miez de nuci şi 1 si 1/2 lingură ulei de măsline pentru a prepara un sos pesto.
Dacă e nevoie, adaugă 1-2 linguri de apă pentru a-l face mai puţin dens, apoi asezonează.
Scurge cartofii şi, cât sunt încă calzi, transferă-i într-un bol şi zdrobeşte-i uşor cu o furculiţă. Serveşte-i cu pesto şi cu o mână în plus de năsturel.
Pofta buna!
Edamame Sote cu Usturoi și Ghimbir: O Garnitură Aromată și Rapidă
Edamame Sote cu Usturoi și Ghimbir: O Garnitură Aromată și Rapidă din: edamame, usturoi, ghimbir, ulei de susan, sos de soia, zahar brun, sare, piper, seminte de susan, ceapa verde. Edamame sote cu usturoi și ghimbir este o garnitură rapidă și încărcată de arome, care îți va transforma orice masă obișnuită într-una memorabilă. Acest preparat […]
Bok Choy Sotat cu Usturoi: O Garnitură Asiatică Irezistibilă
Bok Choy Sotat cu Usturoi: O Garnitură Asiatică Irezistibilă din: bok choy, ulei de susan, usturoi, sos de soia, zahar, sare, piper. Bak Choy sotat cu usturoi reprezintă o garnitură simplă, dar profund aromată, care îmbină savoarea unică a bucătăriei asiatice cu ușurința unei preparări rapide. Această rețetă aduce în prim-plan textura crocantă a bak […]