Garnitura de conopida

Printeaza

Garnitura de conopida din: conopida, ulei de susan, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 conopida
  • 2-3 linguri ulei de susan
  • sare şi piper
  • 1 lamaie

 

 

Mod de preparare:

Garnitura de conopida: Conopida se taie în felii groase care se pun într-o tavă, pe hârtie de copt. Se stropesc cu 2-3 linguri ulei de susan şi se presară sare şi piper.

Tava se dă la cuptor, la foc potrivit, 30 minute. La final, se adaugă zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.