Garnitura de cartofi rondele cu branza feta
PrinteazaGarnitura de cartofi rondele cu branza feta din: cartofi noi, ulei de floarea soarelui, usturoi, branza feta si ceapa verde.
- 1,5 kg cartofi noi, bine spalati
- 4 linguri ulei de floarea soarelui
- 2 capatani de usturoi, cateii separati
- 200 g feta sfaramata
- o legatura mica de ceapa verde
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 7/220C. Intr-un vas cu apa pune la fiert cartofii 10 minute. Scurge de lichid si apoi scutura vasul cu capacul pus. Pune cartofii in tava de copt, stropeste cu ulei si amesteca pentru a se unge uniform. Presara sare si da la cuptor 50 de minute, adaugand usturoiul dupa 25 de minute si amestecand o data.
Presara aproape toata feta si da din nou la cuptor. Apoi presara ceapa verde si feta ramasa si serveste.
Garnitura de cartofi rondele cu branza feta
Pofta buna!
O garnitura delicioasa