Garnitura de gris sau cuscus

Printeaza

Garnitura de gris sau cuscus din: gris, ulei, sare.

Ingrediente:Garnitura de gris sau cuscus

  • 75 g griş
  • 5 g ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se căleşte grişul într-un vas smălţuit, fără grăsime, pana devine galben-închis. In timpul călirii se amestecă mereu, pentru a se colora uniform.

Se stinge cu apă, se sărează şi se lasă să fiarbă la foc încet 8-10 minute, pană se îngroaşă. Cand e gata, se amestecă cu uleiul.

La fel se prepară garnitura de cuşcuş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.