Garnitura de macaroane

Printeaza

Garnitura de macaroane din: macaroane, unt, sare.

Ingrediente:Garnitura de macaroane

  • 75 g macaroane
  • 5 g unt
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se pun macaroanele în apă clocotită cu sare şi se lasă să fiarbă încet, pană se înmoaie, fără să se sfarame.

Se scurg, se clătesc cu apă caldă, se strecoară din nou şi se lasă să se scurgă bine.

Se amestecă cu untul şi se ţin la cald pe un vas cu apă caldă, pană in momentul servirii, ca să nu se usuce.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.