Garnitura de naut cu rosii si ardei

Printeaza

Garnitura de naut cu rosii si ardei din: naut, rosii cherry, ardei grasi rosii, usutroi, sare, piper, unt, ulei, rozmarin.

Garnitura_de_naut_cu_rosii_si_ardei

Ingrediente:

  • 300 g naut
  • 500 g rosii cherry
  • 3 ardei grasi rosii
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • unt
  • ulei
  • rozmarin

Mod de preparare:

Dai năutul prin jet de apă rece şi îl fierbi până se înmoaie. Speli legumele. Roşiile le tai înjumătăţi, iar ardeilor le elimini cotoare­le şi seminţele şi îi tai fâşii.

Pisezi usturoiul. Topeşti o lingură de unt cu puţin ulei într-o tigaie încinsă în care pui usturoiul pisat, iar după 30 de secunde năutul. Amesteci şi adaugi fâşiile de ardei.

După 5 minute pui şi jumătăţile de roşii cherry. Acoperi cu capac, presari rozmarin, potriveşti de sare şi piper şi laşi pe foc 15 minute. Poţi servi ca garnitură pentru o friptură de pasăre.

Garnitura de naut cu rosii si ardei

Garnitura_de_naut_cu_rosii_si_ardei

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.