Garnitura de dovleac picant

Printeaza

Garnitura de dovleac picant din: dovleac, chilli, miere, fistic si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 1 dovleac
  • 1/2 lingurita de fulgi de chilli
  • 1 lingura miere
  • 50 g fistic tocat
  • 1 lingura de ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/180°C. Taie un dovleac felii pe lungime, după ce l-ai curăţat de coajă şi seminţe. Aşază feliile în tava de copt.

Presară 1/2 linguriţă fulgi de chilli, stropeşte cu 1 lingură ulei de măsline şi dă la cuptor 30 min.

Stropeşte cu 1 lingură miere şi presară 50 g fistic tocat. Dă din nou la cuptor 10 min, până când se pătrunde şi se caramelizează.

 

Garnitura de dovleac picant

Garnitura_de_dovleac_picant

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Chili Vegetarian cu Linte Rosie

Chili Vegetarian cu Linte Rosie: Savoarea Perfectă pentru Iubitorii de Mâncare Sănătoasă din: linte rosie, bulion, rosii, ardei, ceapa, usturoi, chili, chimen, coriandru, paprika, sare, piper, ulei, porumb. Este o variantă sățioasă și reconfortantă a tradiționalului chili con carne. Folosind linte ca bază, această rețetă aduce împreună gusturi bogate și texturi satisfăcătoare, fiind ideală pentru […]

Pate de Scrumbie Afumată

Pate de Scrumbie Afumată din: scrumbie afumata, unt, smantana, mustar, zeama de lamaie, usturoi, capere, sare, piper, patrunjel. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere o notă de rafinament și originalitate meniului de aperitive. Combinația de scrumbie afumată, bogată în arome, cu textura cremoasă a pateului, face din acest preparat un favorit […]

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.