Garnitura de fasole verde cu rosii si usturoi

Printeaza

Garnitura de fasole verde cu rosii si usturoi din: roşii cherry, fasole verde, usturoi, rozmarin, sare, piper, unt.

Garnitura_de_fasloe_verde_cu_rosii_si_usturoi

Ingrediente:

  • 200 g roşii cherry
  • 400 g fasole verde
  • 3 căţei usturoi, pisaţi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • unt

 

Mod de preparare:

Incingi untul într-o tigaie. Sotezi aproape 1 minut usturoiul, pui fasolea verde, potriveşti de sare şi piper şi acoperi cu un capac.

Laşi 20-25 deminute până se înmoaie fasolea.

Adaugi roşiile cherry tăiate în jumă­tate şi rozmarin uscat şi amesteci. Mai ţii câteva minu­te.

Serveşti totul cald, lângă o friptură de porc.

 

Garnitura de fasole verde cu rosii si usturoi

Garnitura_de_fasloe_verde_cu_rosii_si_usturoi

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Garnitura de cartofi cu cascaval

Garnitura de cartofi cu cascaval

Garnitura de cartofi cu cascaval din: cartof, cascaval. Ingrediente: 1 cartof caşcaval         Mod de preparare: Cureţi cartofii, îi tai pe lungime, îi scobeşti în mijloc cu o linguriţă şi îi umpli cu caşcaval ras.  Aşezi cartofii în tavă si acoperi tava, pe care o introduci la cuptor, pentru circa 20 de minute, […]

 

 

Mancarica de conopida

Garnitura de conopida

Garnitura de conopida din: conopida, ulei de susan, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 conopida 2-3 linguri ulei de susan sare şi piper 1 lamaie     Mod de preparare: Conopida se taie în felii groase care se pun într-o tavă, pe hârtie de copt. Se stropesc cu 2-3 linguri ulei de susan şi se presară sare […]

 

Friptura de vita cu salata de porumb

Friptura de vita cu garnitura de pere

Friptura de vita cu garnitura de pere din: muschi de vita, pere, ulei, sare, piper, cimbrisor, vin, apa, zahar, scortisoara, anason, cuisoare. Ingrediente: 4 felii de muşchi de vită, groase de un deget 4 pere ulei sare piper cimbrişor proaspăt 500 ml vin alb 500 ml apă 5 linguri cu zahăr 1 baton de scorţişoară […]

 

 

Garnitura de cartofi

Garnitura de cartofi

Garnitura de cartofi din: cartof, cascaval. Ingrediente: 1 cartof • caşcaval de post         Mod de preparare: Cureţi cartofii, îi tai pe lungime, îi scobeşti în mijloc cu o linguriţă şi îi umpli cu caşcaval de post, ras. Poţi orna cartofii cu rondele de morcovi, bucăţi de ardei si măsline. Aşezi cartofii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.