Gasca cu castraveti murati

Printeaza

Gasca cu castraveti murati din: carne de gasca, ceapa, castraveti murati, faina, boia, apa, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de gâscă
  • 1 ceapă
  • 5 castraveţi muraţi
  • 1 lingură făină
  • 1 praf boia de ardei
  • 500 ml apă
  • 1 praf sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea de gâscă bucăţi, pe care le aşezi într-o cratiţă pe foc.

Când şi-au lăsat grăsimea şi s-au rumenit, pui ceapa tocată, iar după ce a devenit sticloasă, făina.

Torni jumătate din cantitatea de apă, sare după gust, acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă la foc potrivit.

După ce a scăzut apa, adaugi castraveţii muraţi tăiaţi bucăţi, boiaua de ardei dulce sau iute, după gust, şi restul de apă. Acoperi din nou şi laşi să fiarbă până se pătrunde carnea, iar sosul a scăzut.

Dacă mai este nevoie, mai adaugi apă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.