Gasca cu castane

Printeaza

Gasca cu castane din: gasca, castane, carne de porc, unt si sare.

Ingrediente:Retete_1

  • 1 gasca
  • 800 g castane comestibile
  • 300 g carne de porc
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

După ce coci castanele în tava de la cuptor, le cureţi, apoi le amesteci cu tocătura de porc.

Compoziţia o introduci în găsea curăţată bine în interior, unsă cu unt şi sărată, apoi o pui în­tr-o cratiţă. Introduci cratiţa în cuptor, cu gâscă unsă bine cu unt, torni un pahar cu apă şi presari puţină sare.

Laşi cu foc mic o oră şi jumătate, timp în care tot ungi gâscă cu sosul din tavă, până se rumeneşte frumos.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.