Gasca cu legume la cuptor
PrinteazaGasca cu legume la cuptor din: piept si pulpe de gasca, cartofi, ardei gras rosu, ceapa verde, fasole verde, rosii decojite, sos de ciuperci, ulei, busuioc, sare, piper si patrunjel.
Ingrediente:
- pieptul şi pulpele de la gâscă
- 500 g cartofi
- ardei gras roşu
- 2 fire ceapă verde
- 200 g fasole verde
- 3 roşii decojite
- 3 linguri sos de ciuperci
- 1 lingură ulei
- busuioc
- sare
- piper
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Fierbi timp de 20-30 de minute pieptul-şi pulpele de gâscă. Cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe îi pui într-o tavă cu ulei. Adaugi apoi fasolea păstăi, sosul de ciuperci, carnea de gâscă feliată, ardeiul feliat, ceapa verde tăiată inele, roşiile tăiate mărunt. Condimentezi cu sare, piper, busuioc verde sau uscat şi pătrunjel verde fin tocat.
Dai tava la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute sau până când carnea este moale. Serveşti mâncarea fierbinte, cu o salată de sfeclă roşie sau după preferinţă.
Gasca cu legume la cuptor
Pofta buna!