Gasca cu sos la cuptor

Printeaza

Gasca cu sos la cuptor din: gasca, vin.

Ingrediente:Gasca cu sos la cuptor

  • o gasca
  • 1 pahar vin

 

 

 

Mod de preparare:

Frigeţi înăbuşit o gâscă şi, când este gata, puneţi-o pe un platou în frigider.

Cu sosul din tava de frigare, faceţi un sos obişnuit. Pentru aceasta, adăugaţi 1 pahar cu vin dulceag, degresaţi şi după aceea, strecuraţi sosul.

Tăiaţi friptura frumos rumenită, în bucăţi, puneţi-o pe un platou şi garnisiţi-o cu sărmăluţe rotunde, cu cornete de şuncă umplute cu piure de castane.

Sosul, rece, se dă puţin pe friptură şi restul, aduceţi-l la masă, alături de preparat, în sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.