Gazpacho cu aroma de usturoi

Printeaza

Gazpacho cu aroma de usturoi din: usturoi, rosii, ardei gras, castarvete, suc de rosii, ulei de masline, otet de vin rosu, sare, piper, sos tabasco.

Ingrediente:

  • 8 catei de usturoi
  • 4 rosii, bucati
  • 2 ardei grasi rosii, bucati
  • 1 castravete, bucati
  • 5 cesti de suc ​​de rosii
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1/4 cana de otet de vin rosu
  • 1 1/2 lingurite de sare
  • 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1/2 lingurita sos tabasco

 

Mod de preparare:

Asezati cateii de usturoi necuratati intr-o tigaie mica la foc mediu si gatiti aproximativ 10-15 minute pe toate partile.

Lasati sa se raceasca, curatati de coaja si se adauga in blender si se piseaza.

Adaugati rosiile tocate si procesati pana la omogenizare.

Se transfera amestecul de rosii intr-un castron foarte mare. Se adauga ardeii rosii si castravetii in blender si procesati pana la omogenizare. Adaugati peste rosii.

Se adauga sucul de rosii, ulei de masline, otet de vin rosu, sare, piper si sos tabasco. Acoperiti vasul cu folie si dati la rece pana la servire.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.