Gazpacho cu castraveti si rucola din: castraveţi, rucola, pătrunjel, frunzuliţe de mentă, usutroi, brânză de vaca fără grăsime, ulei de măsline, suc de lamaie, sare, boabe de piper.
Ingrediente:
2 castraveţi mai mari
1 mână de rucola
1 legătură de pătrunjel
câteva frunzuliţe de mentă
1 căţel de usturoi
4 linguri brânză de vaca fără grăsime
3 linguri ulei de măsline
suc proaspăt de la o lămâie
un praf de sare
5 boabe de piper
Mod de preparare:
Cureţi castraveţii de coajă şi îi tai în cuburi mici, pe care le pui în blender.
Tai usturoiul mărunt, iar verdeţurile le speli bine şi le usuci.
Apoi le adaugi şi pe acestea în blender şi le mixezi împreună cu castraveţii, uleiul, un praf de sare, boabele de piper şi 2 linguri brânză de vaci.
Crema obţinută o introduci pentru 3 ore în frigider, apoi o’serveşti împreună cu restul brânzei de vaci şi cu frunzuliţe de mentă.
Gazpacho cu creveti din: creveti, midii, castraveti, ardei gras, rosie, suc de lamaie, ceapa, patrunjel, ulei de masline, sos tomat, usturoi, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 100 g de creveti gatiti 100 g midii gatite 100 g de castraveti fara coaja un ardei gras o rosie medie 50 ml suc de lamaie jumatate de ceapa […]
Gazpacho cu fructe de mare din: creveti, midii, castraveti, ardei gras, rosie, suc de lamaie, ceapa, patrunjel, ulei de masline, sos tomat, usturoi, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 100 g de creveti gatiti 100 g midii gatite 100 g de castraveti fara coaja un ardei gras o rosie medie 50 ml suc de lamaie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.