Gazpacho de castraveţi cu usturoi

Printeaza

Gaspacho de castraveţi cu usturoi: castraveti, rucola, patrunjel, menta, usturoi, branza de vaci, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper boabe.

Ingrediente:Gazpacho_de_castraveti_cu_usturoi

  • 2 castraveţi mai mari
  • 1 mână de rucola
  • 1 legătură de pătrunjel
  • câteva frunzuliţe de mentă
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri brânză de vaci fără grăsime
  • 3 linguri ulei de măsline
  • suc proaspăt de la o lămâie
  • un praf de sare
  • 5 boabe de piper

 

Mod de preparare:

Cureţi castraveţii de coajă şi îi tai în cuburi mici, pe care le pui în blender.Tai usturoiul mărunt, iar verdeţurile le speli bine şi le usuci.

Apoi le adaugi şi pe acestea în blender şi le mixezi împreună cu castraveţii, uleiul, un praf de sare, boabele de piper şi 2 linguri brânză de vaci.

Crema obţinută o introduci pentru 3 ore în frigider, apoi o serveşti împreună cu restul brânzei de vaci şi cu frunzuliţe de mentă.

Gazpacho de castraveţi cu usturoi

Gazpacho_de_castraveti_cu_usturoi

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.