Gazpacho de iarnă
PrinteazaO reteta de gazpacho de iarna din: suc de rosii, morcovi, ardei, ceapa, telina, orez, patrunjel, sare si piper.
- 1 litru suc de roşii
- 4 morcovi
- 2 ardei
- 1 ceapă
- 200 g ţelină
- 1 cana orez
- frunze de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală legumele, se curăţă şi se taie cubuleţe. Se pun într-o oală cu apă şi se dau la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. După ce au fiert, se pasează legumele cu blenderul până se formează o pastă.
Peste legumele pasate se toarnă sucul de roşii, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă. Înainte de a da în clocot, se pune şi orezul fiert. Se serveşte caldă, cu crutoane.
Gazpacho de iarnă
Pofta buna!
Vreau sa incerc si eu gazpacho, sa vedem cum imi iese