Gazpacho de iarnă

Printeaza

O reteta de gazpacho de iarna din: suc de rosii, morcovi, ardei, ceapa, telina, orez, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 litru suc de roşii
  • 4 morcovi
  • 2 ardei
  • 1 ceapă
  • 200 g ţelină
  • 1 cana orez
  • frunze de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală legumele, se curăţă şi se taie cubuleţe. Se pun într-o oală cu apă şi se dau la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. După ce au fiert, se pasează legumele cu blenderul până se formează o pastă.

Peste legumele pasate se toarnă sucul de roşii, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă. Înainte de a da în clocot, se pune şi orezul fiert. Se serveşte caldă, cu crutoane.

Gazpacho de iarnă

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Vreau sa incerc si eu gazpacho, sa vedem cum imi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.