Gazpacho verde cu ardei

Printeaza

Gazpacho verde cu ardei din: castravete, ardei, avocado, iaurt, ceapa, arpagic, usturoi, ulei, otet, tabasco, sare, piper, menta.

Ingrediente:Gazpacho_verde_cu_ardei

  • 1 castravete
  • 1 ardei gras galben
  •  1 avocado copt
  • 250 g iaurt simplu
  • o legătură de ceapă verde
  • o legătură arpagic
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri de oţet din vin
  • 1 linguriţă tabasco
  • sare
  • piper
  • mentă proaspătă

Mod de preparare:

Curăţă castravetele, taie-l pe lungime şi înlătură partea cu seminţe. Spală ardeiul gras şi ceapa verde; taie fructul de avocado pe lungime, înlătură sâmburele şi curăţă pulpa de coajă.

Taie castravetele, ardeiul, avocado şi ceapa în bucăţi şi pune-le în blender. Adaugă căţeii de usturoi curăţaţi şi zdrobiţi, cât şi menta şi pasează.

Adaugă iaurtul, uleiul, oţetul şi sosul de tabasco si pâsează-le din nou. Asezonează cu sare şi piper şi ţine la frigider.

Inainte de servire, garniseşte porţiile reci cu arpagic tăiat mărunt.

 

Gazpacho verde cu ardei

Gazpacho_verde_cu_ardei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.