Gazpacho

Printeaza

GazpachoGazpacho

Ingrediente:

  • 2-3 rosii
  • 1/4 telina mica
  • un castravete mic
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Telina, castravetele, usturoul, ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pun in blender. Rosia se cresteaza cu cutitul  in partea opusa cotorului si se da pe razatoarea mare .

Se adauga si sucul e rosii in blender si se mixeaza toate pana se face pasta. Se condimenteaza si se serveste rece cu o lingura de ulei de masline si cuburi de gheata vara.

Vara puteti tine supa cateva ore la frigider inainte de a o servi.

In functie de preferinte/sezon puteti schimba rapoartele intre legume sau mai puteti adauga: frunze telina, patrunjel , suc de lamaie, otet, avocado, masline, ceapa verde, crutoane sau fulgi de ovaz .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.