Gazpacho
PrinteazaIngrediente:
- 2-3 rosii
- 1/4 telina mica
- un castravete mic
- 1 ardei capia
- 1/2 ceapa mica
- 1 catel usturoi
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Telina, castravetele, usturoul, ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pun in blender. Rosia se cresteaza cu cutitul in partea opusa cotorului si se da pe razatoarea mare .
Se adauga si sucul e rosii in blender si se mixeaza toate pana se face pasta. Se condimenteaza si se serveste rece cu o lingura de ulei de masline si cuburi de gheata vara.
Vara puteti tine supa cateva ore la frigider inainte de a o servi.
In functie de preferinte/sezon puteti schimba rapoartele intre legume sau mai puteti adauga: frunze telina, patrunjel , suc de lamaie, otet, avocado, masline, ceapa verde, crutoane sau fulgi de ovaz .
Pofta buna!